Logo Function X

Function X

FX

Wymieniaj kryptowalutę Function X już dziś

Utwórz konto Coinbase, aby kupować i sprzedawać Function X na najbezpieczniejszej giełdzie kryptowalut.

Rynek

Statystyki rynku

Kapitalizacja rynkowa

65,4 mln USD

Wolumen (24h)

648 571,97 USD

Ilość waluty na rynku

408,5 mln FX

Typowy czas posiadania

8 dni

Popularność

nr 509

Maksimum historyczne

2,29 USD

Zmiana ceny (1 godz.)

-1,62%

Zmiana ceny (24 godz.)

+1,69%

Zmiana ceny (7 dni)

+3,14%

Informacje o Function X

FX to token Ethereum zasilający Function X, który obejmuje podstawowy blockchain, protokół cross-chain i platformę dla zdecentralizowanych aplikacji. FX może być używany do płacenia za usługi, takie jak tworzenie inteligentnych kontraktów i przechowywanie danych, do głosowania nad uaktualnieniami sieci i stakowania w sieci.

Function X is a multi-chain architecture blockchain network that strives to replicate traditional financial products in a decentralized manner. It is designed to be highly customizable and expandable, catering to diverse business needs. The native token of the Function X ecosystem is the FX coin, which serves as a governance token and a gas token on f(x)Core and f(x)EVM. Subnets built on the Function X ecosystem can also opt to use FX as their gas token. The maximum token supply is 1,893,022,622.314, with 20% generated in a Token Generation Event and the remaining 80% distributed over 15 years under a Proof of Service concept.

Wiadomości na temat aktywa Function X

Powiązane aktywa

Kryptowaluty zyskujące popularność

Kryptowaluty, których liczba unikalnych wyświetleń stron w coinbase.com w ciągu ostatnich 24 godzin zmieniła się najbardziej.

Popularne kryptowaluty

Wybór kryptowalut w pierwszej 50 pod względem kapitalizacji rynkowej.

Ostatnio dodane

Wybór ostatnio dodanych kryptowalut.

Porównywalna kapitalizacja rynkowa

Ze wszystkich aktywów w Coinbase tych 12 jest najbardziej podobnych do Function X pod względem kapitalizacji rynkowej.

Handel Advanced

Oto wybór rynków spot i futures obserwowanych przez inne osoby

Coinbase Bytes

Coinbase Bytes

The week’s biggest crypto news, sent right to your inbox

Function X rośnie w tym tygodniu.

Cena aktywa Function X decreased o 1,62% w ciągu ostatniej godziny i increased o 1,69% w ciągu ostatnich 24 godzin. Ponadto cena aktywa Function X risen o 3,14% w ciągu ostatniego tygodnia. Aktualna cena wynosi 0,16 USD za FX przy 24-godzinnym wolumenie obrotu równym 648,57 tys. USD. Obecnie aktywo Function X jest wyceniane o 93,18% niżej od historycznego maksimum wynoszącego 2,29 USD. To historyczne maksimum było najwyższą ceną zapłaconą za aktywo Function X od czasu jego premiery.

Obecna podaż aktywa Function X w obiegu wynosi 408 520 357 FX, co oznacza, że Function X ma łączną kapitalizację rynkową równą 408 520 357.

Często zadawane pytania

Jaka jest aktualna cena Function X?

Aktualizujemy nasz kurs Function X do USD w czasie rzeczywistym. Otrzymuj aktualną cenę Function X na Coinbase.

Jaka jest kapitalizacja rynku Function X?

Obecna kapitalizacja rynku Function X to 65,44 mln USD. Wysoka kapitalizacja rynku oznacza, że aktywa są wysoko cenione przez rynek.

Jakie jest historyczne maksimum Function X?

Najwyższy w historii poziom Function X to 2,29 USD. Ten rekordowy poziom to najwyższa cena zapłacona za Function X od czasu jego wprowadzenia na rynek.

Jaki jest 24-godzinny wolumen obrotu Function X?

W ciągu ostatnich 24 godzin wolumen obrotu Function X wyniósł 648,57 tys. USD.

Jakie inne aktywa są podobne do Function X?

Aktywa o podobnej kapitalizacji rynkowej do Function X to m.in. Sologenic, MEMETOON, Dynex i wiele innych. Aby zobaczyć pełną listę, zobacz nasze aktywa o porównywalnej kapitalizacji rynkowej.

Ile jest Function X?

Obecna podaż w obiegu Function X wynosi 409 milionów.

Jaki jest typowy czas przechowywania Function X?

Średni czas, przez który klienci Coinbase przechowują Function X przed sprzedażą lub wysłaniem na inne konto bądź inny adres, wynosi 8 dni.

Jaka jest względna popularność Function X?

Function X zajmuje 146 pozycję wśród aktywów zbywalnych na Coinbase. Popularność jest obecnie oparta na względnej kapitalizacji rynku.

Jaka jest aktualna aktywność transakcyjna Function X?

Obecnie 100% użytkowników Coinbase kupuje Function X. Innymi słowy 100% klientów Coinbase zwiększyło swoją pozycję netto w Function X poprzez handel w ciągu ostatnich 24 godzin.

Czy mogę kupić Function X na Coinbase?

Tak, kryptowaluta Function X jest obecnie dostępna na scentralizowanej giełdzie Coinbase. Aby uzyskać bardziej szczegółowe informacje, zapoznaj się z naszym przewodnikiem jak kupić Function X.

Odkryj profile ENS

Wejdź do świata profili ENS (Ethereum Name Service). Łącz się, poszerzaj wiedzę i utrzymuj kontakty ze społecznością web3 na stronie profile.coinbase.com. Sprawdź poniżej garść najpopularniejszych profili ENS.